Vereniging Eerste Hulp Amsterdam

Vereniging Eerste Hulp Amsterdam geeft in de winterperiode belangstellende cursus in de eerste hulpverlening.
Dit kan een beginnersopleiding zijn, maar ook reeds gediplomeerden komen graag terug om nog van alles bij te leren.

Welkom op de website van de
Vereniging Eerste Hulp Amsterdam

Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO logo

Woord van de voorzitter

Als voorzitter wil ik u van harte welkom heten op onze website.

Wie zijn wij?
Vereniging Eerste Hulp Amsterdam is een jonge vereniging, enthousiast en dynamisch.

Wat willen wij?
Vereniging Eerste Hulp Amsterdam wil graag mensen opleiden tot gediplomeerde Eerste Hulpverleners, die in staat zijn zelfstandig te kunnen optreden.

Hoe doen we dat?
Vereniging Eerste Hulp Amsterdam heeft een professioneel opleidersteam, die op een leuke, en vooral duidelijke, manier de lesstof aanreiken.
En dat niet alleen, in de vervolgcursussen komen er ook andere onderwerpen aan bod die leuk, interessant of handig zijn om te weten.
De lesstof wordt op verschillende wijzen geboden, in spel- en puzzelvorm en rollenspel, via lichtbeelden, film of lezing.

Voorzitter Ronald
Penningmeester Veronica
Secretaris Sandra

Informatie op te vragen bij Veronica Schuit-Verhulst (020-6195922) of Sandra in den Haak-van den Heuvel (06-31544013)